Маршрута Кале / Довер / Кале со Ирски фериботи

Маршрута Кале / Довер / Кале со Ирски фериботи

СЕРВИС НА ПАТ ДОВЕР – КАЛЕ. Задоволство ни е да објавиме дека сега можеме да понудиме морски транспорт на Маршрута Кале / Довер / Кале со ирски фериботи. стапки според следниот распоред: До 08м 08.01 до 10 м 10,01 до 12 м 12.01 до 19 м Резервирањето мора да се направи...
Маршрута Кале / Довер / Кале со Ирски фериботи

Franzosini & Butti Ltd сега и во Феликстоу

ВАШАТА ДОВЕРЛИВА ЦАРИНСКА АГЕНЦИЈА ВО ДОВЕР СЕГА Е И ВО FELIXSTOWE Задоволство ни е да објавиме дека сега можеме да ја понудиме нашата експертиза за царинење за контејнерски и RORO сообраќај во пристаништето Феликстоу. Феликстоу е препознаен како водечко пристаниште...
IPAFFS: дали сте увозник во прехранбената и угостителската индустрија?

IPAFFS: дали сте увозник во прехранбената и угостителската индустрија?

IPAFFS Дали сте увозник во прехранбената и угостителската индустрија? Доколку сте увозник во прехранбената и угостителската индустрија, потребни се дополнителни проверки на производи од животинско потекло и друго високоризично неживотинско потекло од јули 2022 година...
Целосните царински контроли ќе важат за сите стоки кои се движат меѓу ЕУ и Велика Британија. Кратко оперативно упатство.

Целосните царински контроли ќе важат за сите стоки кои се движат меѓу ЕУ и Велика Британија. Кратко оперативно упатство.

Меѓународен транспорт меѓу ЕУ и Обединетото Кралство ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ – Од 1 јануари 2022 година ќе се применуваат целосни царински контроли за сите стоки кои се движат меѓу ЕУ и Велика Британија. Кратко оперативно упатство. Во конкретната информативна белешка...

Поедноставување на обичаите во светот по Брегзит

Од Касандра Танти – 4 ноември 2021 година линк до Monacolife.net Поедноставување на обичаите во светот по Брегзит Сместено помеѓу Франција и Италија, Кнежевството Монако е активен транспортен и логистички центар, со потенцијал да расте. Кристијан Тепортен е 20-годишен...
FRANZOSINI & BUTTI Ltd. СТАНУВА СЕРТИФИЦИРАНА ЧЛЕНКА ЗА БИФА И ФИАТА

FRANZOSINI & BUTTI Ltd. СТАНУВА СЕРТИФИЦИРАНА ЧЛЕНКА ЗА БИФА И ФИАТА

FRANZOSINI & BUTTI Ltd. СТАНУВА СЕРТИФИЦИРАНА ЧЛЕНКА ЗА БИФА И ФИАТА Дополнителен доказ за професионалност и сериозност што ќе им овозможи на Franzosini & Butti Ltd. да го консолидира своето присуство на британскиот пазар по Брегзит.Како дел од нашата...